Skip to main content

Elverdi Norge AS har tatt posisjonen som elektrobransjens salgsverktøy og leverer programvare, kurs og førsteklasses kundeservice til elektroinstallatører og leverandører.

El-verdi er et ENKELT, EFFEKTIVT og MODERNE verktøy med et brukergrensesnitt som kan benyttes på mobil, nettbrett og pc.

Vi kan samarbeide med alle elektrobedrifter, uansett kjedetilknytning og størrelse. El-verdi har som eneste mål å gi økt omsetning og inntjening til våre kunder. Våre moduler og demo hjelper deg å bli bedre kjent med oss.

El-verdi forenkler hverdagen for

Vil du teste ut elektrobransjens råeste salgsverktøy?

Sett opp en gratis demobruker på få minutter helt uforpliktende og se hvordan El-verdi kan hjelpe deg med en mer effektiv hverdag!

Ofte stilte spørsmål

Er opplæring inkludert?

Ja. Opplæring er inkludert i standard opppstarskostnader.

Har dere support?

Ja, klart vi har det! Åpent fra kl 8-16 alle hverdager. Klikk her for kontaktinfo.

Er det dyrt?
El-verdi har en enkle og fleksible prismodeller tilpasset både små elektriker-bedrifter og store konsern. El-verdi har en konkurransedyktig pris og tilbyr også kvantumsrabatt.
Tar det lang tid å komme i gang?
Nei, det tar ikke lang tid. En enkel konto uten opplæring kan ta noen dager, mens en Premium brukerkonto produseres på en uke. Opplæring for ledere og montører gjøres i løpet av tre uker. Man kan forvente at man er up and running på en liten måned.
Er det bindingstid?

Bindingstid 12 måneder. Deretter tre måneders oppsigelsesfrist.

 • "Bringer elektrikeren ut til folket! Følger opp, motiverer og har stor kreativitet - løfter elektrobransjen til nye høyder!"

  Tore Haukås

  Daglig leder | Monsen Elektro

 • "Vi har fått ny netthandel som presenterer våre mest solgte tjenester, og jeg kan selv justere priser og er fri til å velge innhold og forutsetninger.”


  Halgeir Ringjord

  Ringjord Elektro AS

 • "El-verdi kan lett tilpasses vårt firma med både maler og produkter som ligger klart i portalen, det gjør det enklere for oss å lage tilbud uten å måtte bruke masse tid på å finne frem produkter."


  Michael Hoang

  Prosjektleder | Smart Elektro AS

  Våre samarbeidspartnere

  ctm lyng
  micro matic
  elko
  sg armaturen
  nexans
  nobø
  eaton
  thermofloor
  thermofloor
  future home
  unilamp
  forskningsrådet
  nelfo
  nelfo

  Med El-verdi får du

  Selvdrevne
  serviceelektrikere

  Økt salg
  og inntjening

  Redusert
  saksbehandlingstid