Skip to main content

Tjen penger underveis i kursopplegget med oss


En historie om en installasjonsbedrift som hadde alt for mye å gjøre, men fikk tips fra El-verdi om å effektivisere og tilføre kapasitet til bedriften samtidig, ved å tilføre medarbeiderne smarte digitale verktøy.

Hverdagen var preget av

➡️ STRESS - overarbeidet saksbehandlere

➡️ HØY SELVKOST PÅ TILBUDSSKRIVING - ineffektive metoder og dårlig samvittighet

➡️ MANKO PÅ ELEKTRIKERE - ikke nok arbeidskraft og ustabil arbeidsstokk

Det var rett og slett vanskelig å se hvordan man kunne løse denne utfordringen

Hva kan vi gjøre?

Bedriften kontaktet EL-verdi 

El-verdi intervjuet bedriften på hva installasjonsbedriften trengte og skreddersydde en konto med "brød og melk" produkter, favoritt leverandører, grossister, og ferdige pakkerterte løsninger de raskt kunne rulle ut til kundene. Det må nevnes at El-verdi har leverandører inne i El-verdi med selv-produksjon av løsninger til dere installasjonsbedrifter. Enklere blir det ikke. El-verdi er markedsplassen for alle aktørene i elektrobransjen.

ELEKTRIKER LAGET TILBUD PÅ MINUTTER!

Alt ble lagt til rette for at alle i bedriften med kundekontakt kunne svare når kunden spurte. Plutselig var det ikke lenger nødvendig for elektrikeren å måtte ringe inn på kontoret for å spørre hva installasjoner kostet for kunden. Punktpriskalkulatoren falt ekstra godt i smak.

Nå kunne flinke elektrikere få muligheten til å prise en et kjøkken, et bad, og til og med et helt hus med en enkel og effektiv punktpriskalkulator på minutter. Når kunden hadde fått gjennomgått huset med elektrikeren og fått medbestemmelse, tilbudet ble sendt på e-post med en gang, så var tilliten så høy at kunden akseptert tilbudet med en gang! Da tilbydde elektrikeren kunden mersalg og viste frem inspirerende miljøbilder av flotte lamper og ledstrips og spotter i fine design. Kunden likte også de det så og var i kjøpemodus og aksepterte også det tilbudet på stedet. 

SELG INN LØSNINGER NÅR KUNDEN ER I KJØPSMODUS

Kremmeren var født og eierskapet til installasjonen var stort. Nå gledet elektrikeren seg til å jobbe med dette prosjektet, for det var jo vedkommende som hadde solgt det inn :) Dette gav elektrikeren mestringsfølelse og bedriften opplevde også en nedgang i sykefraværet etter de innlemmet El-verdi!

OPPLÆRINGSLØPET ER EFFEKTIVT

EOpplæringen bestod av 1 e-læringskurs og 2 x 90 minutter på TEAMS med El-verdi og leder. Det ble også avtalt at det skulle tas et salgskurs for elektrikere som El-verdi leverer - kalt Elektrikerens ABC innen salg og rådgivning, og som består av 3 timer. Deretter hadde vi løpende kontakt over en periode på 3 måneder. Fantastisk implementerings-program.

 

Installasjonsbedriften opplevde El-verdi som

 

➡️ ENKELT Å BRUKE🤳

➡️ GENIALT SATT OPP 👀

➡️ REVOLUSJONERENDE I MÅTEN Å JOBBE PÅ 💥

➡️ MEGET INNTEKTSBRINGENDE OG TIDSBESPARENDE FOR BEDRIFTEN 📊💵👈

➡️ OG AT ELEKTRIKERNE FAKTISK LIKTE Å GI TILBUD TIL KUNDER !

 

Dette endte selvsagt med at installasjonsbedriften nå solgte mer uten å bruke mer arbeidskapasitet. - Dette var virkelig en vinn-vinn situasjon for oss og så kult at man faktisk kan sitte på "skolebenken" å tjene penger mens man går på kurs! - utbrøt den daglig lederen!       

      construct web6

Lyst å prøve? 

Kontakt oss