Skip to main content

Verktøy alle elektrikere bør ha


Alle type jobber har sine foretrukne verktøy. Elektrikerbransjen er ikke noe unntak.

Det er bare så mange verktøy du får plass til i verktøybeltet eller bukselommene. Derfor må man bestemme seg for en liste over verktøy som kommer til å være de mest nødvendige. Dette bør være de du trenger i nesten alle jobber og prosjekter. Alt fra håndverktøy, elektriske verktøy og digitale løsninger som et profesjonelt salgsverktøy, som alle gjør jobbdagen enklere.

1. Multimeter

multimeter.jpg

Det kanskje mest ikoniske verktøyet for elektrofaget er det digitale multimeteret. Som navnet tilsier måler den flere elektriske egenskaper over flere områder.

2. Isolerte skrutrekkere

Skrutrekkere brukes til det meste. Å ha et par gode isolerte flathode- og krysshode skrutrekkere gjør jobben smidig samtidig som de gir deg beskyttelse mot eventuelle støt.

3. Avisoleringsverktøy

avisoleringsverktoy.jpg

Spisstang, kabelkutter, og avisoleringstang kun brukes til mangt og ikke bare avmantling og kutting av kabler. Med en tang og et avisoleringsverktøy kan du enkelt og sikkert avisolere kabler og strømledninger, samtidig som den er et nyttig verktøy for mindre jobber som å kappe strips i farten. 

4. Et smart og digitalt salgsverktøy

Et salgsverktøy hjelper deg å lage tilbud. Når en elektriker er ute på befaring eller på jobb hos en kunde bør det være enkelt å drive mersalg samtidig som den ansatte har en god oversikt over det som er tilgjengelig i butikken eller lageret. 

jesper hanne ipad2

Med et profesjonelt salgsverktøy, som El-verdi, som samhandler direkte med leverandører og grossister, kan du lage profesjonelle pakkeforslag, estimater og tilbud for bedriften din på få minutter.

Få jobben gjort med El-verdi

El-verdi er et unikt salgsverktøy tilpasset elektrobransjen. Det som er unikt er at leverandører, grossister og EFObasen samler informasjonen sin i vårt system til installatøren slik at din bedrift kan konsentrere seg om å bruke tiden på kundene. Ved tilrettelegging av innhold får man økt mersalget.

Utstyr virksomheten med et sikkert, raskt og digitalt administrasjonssystem du kan få tilgang til hvor som helst. Et virkelig #kvalitetssystem til bruk innen salg og distribusjon av elektroinstallasjon.