Skip to main content

Genial bestillings-brosjyre i El-verdi


El-verdi arbeider kontinuerlig med å forbedre programmet med nye funksjoner som gir merverdi til deg som bruker.

Siste halvår har fokus vært mot forbedring av de digitale kampanjenettsidene, med fokus på forenkling for den saksbehandler/prosjektleder som skal produsere disse.

Vi er veldig godt fornøyde med hvordan vårt utviklerteam har klart å løse oppgaven. Utfordringen med slike endringer ligger på at alle eksisterende kampanjer fortsatt skal fungere, samt være tilpasset ny funksjonalitet. Dette har vi klart å løse.

Vi vil i tiden fremover invitere til kurs til de som ønsker å heve kompetansen på dette felt. Her vil det bli tett samarbeid med leverandører i bransjen.

 

Digitale brosjyrer til alle formål – nå kan installatøren være en god kunderådgiver

skjermbilde-tilvalgsside.jpg

El-verdi har modernisert brukergrensesnitt for bygging av kampanjer. Om du skal selge tilvalg på nye boliger, belysning i ROT markedet, sikkerhet etc. er det samme fremgangsmåte. Enkelt er nøkkelordet.

 

Eksempel på hvordan bygge en tilvalgs brosjyre

2-skjermbilde-tilvalgsside.jpg

Intuitiv og selvforklarende!

Du redigerer kampanjen i visningsmodus. Dette gjør det enkelt å tilpasse bilder og tekst.

 

Hvorfor lage tilvalgs brosjyre?

  •  Det handler om å vise frem løsningene til rett tid
  • Uten inspirasjon og gode råd, vil kunden ikke være i stand til å gjøre smarte valg
  • Kunden må få tid på seg - modningstid
  • Det er nå eller aldri – veggene lukkes!
  • Vi mener installatøren er den beste rådgiver, ikke google!

 3_skjermbilde_tilvalgsside.png

 Bli en god kunderådgiver, vis frem bærekraftige løsninger for boligen!

Hvis forbrukeren skal være i stand til å ta riktige valg og utstyre sin bolig smart og moderne, må Installatøren være ute i god tid og vise frem sine anbefalte løsninger.

I tillegg vil installatøren oppnå en mer rasjonell tidsbruk både i tilvalgs møter og ikke minst i form av at bedriftens løsninger blir standardisert. Dette reduserer produksjonsfeil og forenkler logistikken.

4_skjermbilde_tilvalgsside.png

Gevinsten vil være at forbrukeren får en installasjon som er tilpasset sitt ønske, og at bærekraftige tekniske løsninger blir tatt i bruk.

Når en i tillegg oppnår mersalg og økt inntjening er dette en veldig viktig del av produksjonsprosessen ved nye boliger.

5_skjermbilde_tilvalgsside.png

Boligkjøper kan selv bestille tilvalg på de forskjellige rom, dette kan kjøper gjøre på grunn av et selvforklarende dialogverktøy med fristende bilder og god rådgivning fra installatøren.

Dobler verdien på leveransen

6_skjermbilde_tilvalgsside.png

Å ta ut potensialet på de oppdragene en allerede har fått, viser seg å være svært god butikk. Vi har flere eksempler på at installatører dobler verdien på leveransen med mersalg.

Når en også vet at en godt planlagt installasjon gir forbrukeren en mer verdifull bolig, ja da er dette en vinn- vinn situasjon som bør være standard gjennomføring på alle prosjekter. Dette gjelder både eneboliger, rekkehus, fritidsboliger og større leilighetsprosjekter.