Skip to main content

- El-verdi gjør arbeidet enklere!


forteller Kjetil Sæland, installatør i Carlsens Elektro Installasjon AS i Sandnes.

Kjetil forteller at han er begeistret for salgsverktøyet El-verdi. Bedriften har brukt El-verdi i rundt ett og et halvt år.

Jeg mener at El-verdi kan brukes til alt

"El-verdi er genialt," sier Kjetil entusiastisk. "Vi bruker det hovedsakelig for fastpriskunder. Jeg følger opp denne kundegruppen, og jeg synes verktøyet er veldig bra."

Bedriften har en installasjonsavdeling med fem lærlinger og seksten elektrikere ansatt. Kjetil er prosjektleder og installatør. I tillegg til elektroinstallasjon driver bedriften en lampebutikk.

Dette vil jeg vite mer om! 

 "Priser og løsninger vises for kundene der og da, og administrativt arbeid med oppdrag og salg er forenklet," sier han. 

 

Selv om kontorpersonalet bruker El-verdi, bruker ikke montørene det ennå. De har ansvar for å følge opp kunder uten fastprisavtaler.

Kjetil forteller at han sparer tid ved å bruke El-verdi. "Jeg bruker mindre tid sammen med kundene, og det er enklere å få oppdrag," sier han. "Jeg var på en befaring hos en kunde klokken syv om morgenen, og klokken halv åtte var bestillingen bekreftet. Jeg sender ofte tilbud fra bilen etter kundemøter."

Han forteller også om en kunde som skulle skifte sikringsskap og pusse opp et soverom. Kjetil møtte kunden klokken 07.00 om morgenen, og klokken 08.00 var tilbudet sendt.

El-verdi har økt effektiviteten og kundene er fornøyde.

 

"El-verdi gjør arbeidet enklere," forteller Kjetil. "Det går raskere å kopiere, og vi selger flere ferdige pakkeløsninger, som for eksempel elbilladere. Jeg mener at El-verdi kan brukes til alt."

Kjetil gir fortløpende tilbakemeldinger til El-verdi-teamet om programvaren. "El-verdi kan fortsatt bli mer intuitivt," sier han. Han påpeker at han gir konstruktive tilbakemeldinger, og at El-verdi-teamet tar hensyn til innspillene hans.

 Jeg bruker mindre tid og får til mere salg!