Skip to main content

Revolusjonerende nyheter i siste versjon av El-verdi


Vi har nå lansert en ny versjon med revolusjonerende oppdateringer og nyheter!

I El-verdi jobber vi kontinuerlig med å oppdatere og forbedre våre tjenester med nye funksjoner som effektiviserer arbeidsprosessene. Vi er nå ute med ny versjon som tilbyr deg nye funksjoner, forbedringer og endringer som gjør prosessen med mersalg enda enklere.

Endelig er den her! Flere bedriftsadministratorer

Dette har vært en sårt etterlengtet funksjon. Tilgang til administratorens arbeidsområde gjøres til utvalgte brukere. Tildel denne under brukere. Dette gjør det mulig at flere kan jobbe i mitt verksted, samt se alle tilbud og endre påslagsfaktor på tilbud og lage ordre. 

Med flere bedriftsadministratorer er det lettere å gjøre løpende tilpasninger av innhold på bedriftens El-verdi. 

Automatisk lagring

Når du begynner å lage et tilbud, lagres dette automatisk. Skulle du få en telefon som forstyrrer deg, ingen fare. Du finner det under Påbegynte tilbud. 

Befaringsverktøy - Ta bilde på stedet

Du kan nå reise ut på befaring til kunden og deretter ta bilder i El-verdi som gir deg en gul varslingsprikk på modulen «tilbud». Har bedriften mye å gjøre og ikke har tid til å drive aktivt med mersalg ute hos kunden kan du nå enkelt ta bilde av potensielle mersalgsobjekter og deretter ta opp igjen kontakten med kunden når dere går inn i en periode med mindre oppdrag. Dette gjør at du hele tiden kan ha prosjekter i El-verdi som du kan ta opp igjen ved en senere anledning når du får tid til det.

Se alt som har blitt gjort i de siste versjonoppdateringene av El-verdi her.

Vil du vite mer om El-verdi? 

Få med deg siste nyheter, tips triks og oppdateringer fra El-verdi, meld deg på nyhetsbrev her.

Reduser flaskehalsen i din installasjonsbedrift