Skip to main content

Farvel til lapper, meldinger og forstyrrende telefoner!


Si farvel til lapper, meldinger og forstyrrende telefoner! El-verdi revolusjonerer tilbudsprosessen for elektroinstallatører ved å introdusere en innovativ løsning for å møte utfordringene med fotografering under befaringer.

El-verdi: En Ny Dimensjon av Effektivitet for Elektroinstallatører

NYHET: Ta bilder på befaring.

Da El-verdi ble lansert i 2017, var målet å skape et verktøy som effektiviserte tilbudsprosessen for montørene. Nå tar El-verdi det ett skritt videre med en banebrytende funksjon: "Ta bilder på befaring." Når kunden ikke er til stede, kan elektroinstallatørene enkelt ta bilder, tegne opp installasjonen, og legge til notater under Interne notater i systemet.

Fordeler for Elektroinstallatørene:

  1. Salgsmuligheter: Alle salgsmuligheter samles og administreres på ett sted, forenkler dialogen mellom teammedlemmer og gir et helhetlig CRM-light system.

  2. Pipeline-bygging: Metoden med å samle salgsmuligheter ett sted kalles å bygge "pipeline," som gir oversikt og struktur i salgsprosessen.

  3. Effektiv Tilbudsprosess: Elektroinstallatørene kan lage tilbud på bare 2 minutter når de er på stedet, og nå kan de også sikre salgsmuligheter for senere ferdigstillelse. 

bilde av elektrikerGratis_webinar_11._Januar_Siste_nytt_i_El-verdi_1.png

Rådgiver-rollen

El-verdi understreker betydningen av rådgiver-rollen til elektroinstallatører. Ved å ta bilder av potensielle forbedringer og mangler, kan profesjonelle elektrikere bidra til å øke trivselsverdien for kunden. Dette gjøres ved å sikre bilder av områder som trenger oppmerksomhet og overlevere dem til andre i bedriften for grundig oppfølging.

 

Oppfølging og Systematisk Tilnærming

Under Interne notater kan elektroinstallatørene ta bilder av områder som krever utbedring. Disse bildene samles under "Påbegynte tilbud," og med El-verdi-admin-tilgang kan tilbudene ferdigstilles senere når tiden tillater det. En systematisk tilnærming til arbeidsmetodikk blir viktig, og El-verdi støtter gjerne med over 14 års erfaring innen profesjonell kunderådgivning.

Samfunnsansvar og Mangel på Arbeidskraft

Med mangel på arbeidskraft i elektrobransjen og et økende krav til kvalitet, tar El-verdi samfunnsansvar på alvor. Ved å forenkle prosessen med å fange opp, samle opp og følge opp kunder, hjelper El-verdi elektroinstallatørene med å ivareta samfunnsansvaret sitt.

 

El-verdi hjelper elektroinstallatøren å ta samfunnsansvar ved å gjøre det enkelt å fange opp, samle tilbud og følge opp kunder!

Webinar

El-verdi inviterer elektroinstallatørene til å oppleve denne nye dimensjonen av effektivitet ved å delta på webinaret den 11. januar 2024. Meld deg på webinaret for å lære mer om hvordan El-verdi kan transformere din tilbudsprosess og øke din profesjonelle effektivitet.

 eld deg på webinar