Skip to main content

Profesjonell tilbudsprosess: Elektro-Term sin erfaringer med El-verdi

Elektro-Term har siden 1997 etablert seg som et godt og stabilt firma med omtrent 40 ansatte. Bedriften utfører oppdrag både for private- og bedriftskunder, og de har benyttet seg av El-verdi sine løsninger siden 2017. Vi tok turen ut til Nesbru utenfor Oslo for å høre hvordan de bruker El-verdi og hvordan El-verdi hjelper de i hverdagen.

På kontoret treffer vi Christian Brekke og Martin Nilsen. Begge bruker vårt salgs- og tilbudsvektøy i sin jobbhverdag og trekker frem at tilbudsprosessen blir betraktelig mer effektiv med El-verdi.  Christian som er prosjektleder, trekker frem at han sparer seg for en rekke telefonsamtaler i løpet av dagen når installatørene selv har tilgang til oppdaterte priser ute på befaringer via El-verdi sine tjenester på mobilen eller nettbrett.

Martin er installatør hos Elektro-Term og er ofte på farten. Med El-verdi praktisk talt i lomma har han tilgang til alle produktene de leverer med bilder, spesifikasjoner og priser. I tillegg kan han legge til kjøringen til og fra befaringen. Tiden med mange fysiske kataloger per produktgruppe og lapper med notater fra kunder i arbeidsbilen er heldigvis over.Martin kan enkelt vise kunden de ulike valgene de har og kunden kan om de ønsker ta et valg der og da, for så å motta et fint og oversiktlig tilbud rett i sin innboks etter kort tid.For Elektro-Term så har vi i El-verdi hjulpet gjengen med å effektivisere tilbudsprosessen. De tilbyr nå kunden en mer effektiv og profesjonell prosess fra henvendelse til godkjent tilbud.

Vi leverer et salgsverktøy som du som elektrikerbedrift kan bruke til tilbud, mersalg og tilvalg. Et perfekt verktøy for deg som vil øke salget og effektivisere prosessene ute hos kunden og inne på kontoret.  

Se hva Christian og Martin sier om El-verdi her: