Skip to main content

Nye funksjoner som sparer tid!

Et digitalt verktøy som El-verdi er i kontinuerlig utvikling, og som for alle digitale og nettbaserte tjenester vil det kunne dukke opp småfeil fra tid til annen. Våre utviklere er alltid på "alerten" og fikser disse kjapt.

Ellers får vi forespørsler om nye funksjoner og endringer fra kundene våre, og disse imøtekommer vi dersom vi ser det er hensiktsmessig og det ellers lar seg gjøre rent teknisk.

Vi er svært takknemlige for alle tilbakemeldinger da det hjelper oss til å lage et enda bedre produkt!

Under følger liste med feilrettinger, endringer og forbedringer som vi har gjort sålangt i desember måned:

Tidligere endringer finner du på support-siden.

Ny funksjon:

Lagt til knapper med "kopiere" og "endre" på listen over produkt- og tilbudspakker slik at man ikke lenger behøver å klikke seg inn på produktet for å kopiere samt gjøre endringer. Dette sparer mye tid.

Ny funksjon:

På visningen over tilgjengelige tilbudspakker står det nå skrevet på tilbudspakkene hvilke kampanjesider pakken er publisert på, som gjør at man lett finner ut hvilke kampanjesider man må fjerne pakker fra for å få gjort endringer. Særlig nyttig om du har mange kampanjesider.

Endring:

Det er gjort endringer i forhold til EFO-basen. Kategoriene er fjernet og vi har koblet til den nye EFO-basen. Nå er alle nye produkter tilgjengelige for El-verdi.

Endring:

Det er gjort layoutmessige forbedringer for mobilvisningen av kampanjesider.

Fikset:

Hvis man under opprettelse av kampanjesider forsøkte å endre tekststørrelser ble overskriften automatisk satt til blå, uansett hvilken farge man forsøkte å velge. Dette er nå rettet opp i.